Kjenner du deg igjen?

Det har vært en interessant prosess de siste ukene etter at filmens idé og historie er luftet for diverse mennesker. Først og fremst har jo historien blitt “pitchet” muntlig til vårt nærmeste nettverk. Mer eller mindre anonymt. Men etterhvert som skriveprosessen startet hvor detaljer og fortellertekniske ideer ble skrevet, har flere personer blitt inkludert i synsingen og sansningen rundt historien. Filmen har fått arbeidstittel, Energiarbeid.

Vi har fått en veldig god tilbakemelding fra publikum på at dette både er en interessant historie og at det er en viktig film å få ut.

Denne filmen dreier om èn persons oppvekst, evner og kontakt med mennesker,dyr og naturen…livet med slike evner som barn og frem til nå.

Det at en mer omfattende dokumentar også vil være på sin plass, er noe som bekreftes av publikum, direkte eller indirekte. Og som vi har nevnt i teksten Om Filmen legger vi nå (litt sånn i hemmelighet) samtidig tilrette for nettopp en mer dyptgående film om temaet. Derfor ønsker vi å fremheve at alle våre medprodusenter, bidragsytere og de som støtter filmen i det hele tatt, er med på å legge grunnlaget og å gjøre det mulig for oss å ta et veldig spennende tema om en kanskje litt spesielt type mennesker videre til neste film.

På forhånd stiller jeg spørsmålet, “kjenner du deg igjen?”. Dette gjør jeg fordi, gjennom disse første ukene med presentasjon av prosjektet har jeg forstått at dette vil være en film som vil treffe mange mennesker. Svaret jeg får er gjentagende:

“…jeg må si at jeg kjenner meg igjen i denne historien…”

I denne artikkelen vil jeg ikke si så mye mer om dette, og vi skal ikke gå noe i dybden på dette tema nå. Men jeg vil presisere at dette er ikke noe gud og hvermann ville sagt. Jeg kjenner selv til disse menneskene som har kommet med denne kommentaren, og vet at de mer eller mindre faller inn under kategorien til vår films hovedkarakter.

Men…det indikerer at det er en historie som trenger å bli fortalt. Og det vil videre være et tema som trenger å bli fremhevet i vår neste film.

 

 

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply