Produksjonsmøter i Oslo

Produksjonsmøter for filmen

Mesteparten av crewet som jobber i produksjonen av denne filmen holder til i Arendal. Men siden vi har fått noen gode kontakter i Oslo som har takket ja til å bidra i filmen, blir det mest hensiktsmessig å reise til hovedstaden for å holde en del produksjonsmøter, personlige samtaler og idemyldringer.

Vår fotograf  holder også til i Oslo, og jeg som for tiden jobber med story, detaljer og vinklinger på dette liker å ha fotografen med i prosessen. Arbeidsprosessen får ofte en positiv medfart og boost når man får litt luft under vingene.

Neste møte i Oslo skal jeg ha med en av landets mest kjente regresjonsterapeuter. Dette blir interessant, hun har takket ja til å bidra i filmen. Foreløpig sier jeg ikke noe mer om dette, men vil eventuelt komme ut til de som føler for å støtte oss i denne produksjonen. Vi ønsker å dele med de som ser viktigheten i å fortelle denne historien.

Utover dette blir det nok flere møter med meg selv og crew på diverse kafeer for å skrive detaljer og å forberede materiale til våre bidragsytere i prosessen.

 

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply