Regresjonsterapi og kameratesting

May Irene WikebyVi kommer her med en liten oppdatering om prosjektet.Vi ønsker å gi litt innsikt i fremdriften og hvordan vi jobber,men uten å røpe for  mange av våre detaljer gjennom produksjonen av denne filmen. Helgen 11. januar gikk turen til Oslo hvor vi kombinerte et nytt møte med noen testopptak foran kamera. Møtet var med en regresjonsterapeut, og vår karakter i filmen  skulle få møte denne damen for første gang. Det ble en produktiv samtale om regresjonsterapi og en spesiell sammenkomst for henne.

En følsom prosess

En del av prosessen i denne meget personlige reisen for Malin vil innebære å ta noen turer til Oslo for å gjennomgå en serie regresjoner for å kanskje kunne finne mer ut av sin egen historie fra hun var liten. Her finnes detaljer hun selv ikke husker lenger. Og slik fungerer det for mange av oss, underbevisstheten skjuler mye. Disse timene med regresjonsterapi vil også kunne gi innsikt i mer dyptliggende temaer. Det kan faktisk gi svar på mange personlige floker i livet, gamle traumer kan komme frem, en dypere forståelse for hva slags hensikt diverse mennesker i våre liv har for oss.

Regresjonsterapi

Dette er ingen moderne form for terapi egentlig, men det har blitt mer og mer kjent de siste årene som en “alternativ” behandlingsform. Det har hjulpet veldig mange mennesker. Regresjon betyr “å gå tilbake”. (To regress). En regresjonsterapeut bruker teknikker for å berolige klienten til en behagelig og avslappet tilstand. Omtrent som en form for meditasjon. Deretter kan personen i regresjon guides tilbake til tidligere hendelser i livet som man har fortrengt eller glemt. Man kan gå helt tilbake til sin spedeste barndom og klart og tydelig se bilder og få frem hva som har skjedd den gangen. De fleste mennesker som kommer i regresjon kan også guides tilbake helt til tidligere liv. Og det er mange mennesker som faktisk har følelser, traumer, fobier eller intuitive opplevelser fra sine tidligere liv, både positivt og mindre positivt. Dette kan man få svar på i en regresjon.

Effekten av regresjon varierer fra menneske til menneske. Dette er avhengig av hvor klar en person er for å “slippe tak” i eventuelle overbevisninger, frykt eller andre sperrer som mange har. Det kan til tider være nødvendig med flere regresjonstimer før man får en opplevelse eller et nyttig utfall.

Malin’s første møte

Vårt møte med regresjonsterapeuten fredagen i Oslo hadde et godt utfall. Det viser seg at Malin er veldig mottakelig og åpen for dette. Samtalen satt også agendaen for hva som vil være viktig å fokusere på i de kommende regresjonene .Hun har mange opplevelser og følelser hun vil ha svar på. Det er viktig å ta dette i riktig rekkefølge.

Første testopptak

Tarald Aaby (Kamera)Vi har tidligere skrevet at denne filmen er ikke en lett prosess for Malin. Slik vi har beskrevet henne tidligere sier det seg selv at å sitte foran kamera og fortelle sin egen historie er noe hun virkelig må samle seg for å gjøre. Derfor jobbet vi denne helgen med noen testopptak nettopp for å gjøre Malin mer vant til kamera, utstyret og komfortabel i situasjonen, og for å gå i gang med våre første produksjonsblogger som blir vist kun til våre supportere og de som støtter oss i produksjonen.

Vi har nå klar Videoblogg Nr.1 til dere som har bidratt så langt i prosjektet. Våre supportere! Denne blir sendt ut om ikke så lenge. 

Les mer om filmen her, og bidra med din støtte slik at vi kan fullføre prosjektet i et godt format.

Klikk den grønne linken til høyre og hjelp oss videre i produksjoen. Vi kommer med flere oppdateringer litt senere.

Du kan se tidligere innslag hos kanalen FEM med May Irene Wikeby her

 

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply