Oppdateringer på mail og Videoblogg No.1

Vi ønsker at du som er interessert i å følge litt med i produksjonen av dokumentaren “Energiarbeid” kan legge deg til vår åpne mailingliste på toppen til høyre. Vi sender nå og da ut litt om fremgangen og prosessen i dokumentarens historien og “behind the scenes”. Men ønsker du litt andre goder, mer innsikt i filmingen, bak kamera detaljer og innblikk i denne personlige prosessen vi kommer til å følge, anbefaler og håper vi at du velger et av våre støttenivåer. Det er slik denne filmen vil bli produsert, via dere som publikum.

Samtidig vil vi bare fremheve at denne åpne mailinglisten ikke har noe med registreringen ved donasjon til prosjektet å gjøre. Du blir automatisk lagt til en annen e-mail liste, eksklusivt for våre støttespillere som har donert til prosjektet. Du vil da motta andre e-mailer med mer informasjon, video og bilder.

Opplever du vanskeligheter eller problemer med registrering/innbetaling. Ta endelig kontakt med oss. 

Til dere som har bidratt med støtte til produksjonen, blir Videoblogg No.1 sendt ut denne uken!

Tags:

Kommentarer er lukket.