Tillegg på støtte Level 1

Vi har i dag oppgradert og lagt inn et lite tillegg på vårt støtte Level 1. Det har kommet mange kommentarer og god tilbakemelding til oss om følelsen i filmens Poster/plakat. Derfor ønsker vi å gjøre denne tilgjengelig for dere som er med å bidrar til denne produksjonen som en skrivebords bakgrunn til din PC.

Når du gjør en donasjon til oss får du automatisk tilsendt en velkomstmail, der vil du da finne en link for nedlasting av skrivebordsbakgrunn til din PC. Denne vil inneholde en affirmasjon til deg selv som kan være grei å huske på.

Har du allerede støttet produksjonen, vil du motta en link for nedlasting av skrivebordsbakgrunn i neste mail til våre supportere. Vi minner om at vi ellers er glad for kommentarer og tilbakemeldinger via vårt kontaktskjema.

Tags:

Kommentarer er lukket.