Nytt Intervju om regresjonsterapi

Johnny Helleland & Tarald AabyVi har tidligere annonsert vår første opptakshelg i Oslo. Dette er nå fullført! Helgen 15. mars gjorde vi våre første opptak med intervjuer til filmen, vi har startet med regresjonsterapeut May Irene Wikeby, som forteller oss om regresjonsterapi.

For å gjøre helgen noe enklere i forhold til produksjonsutstyr, og i og med at “Malin” og hennes barn også var med denne helgen, installerte vi oss på vårt hotell med alt av teknisk utstyr. Et “studio” ble  satt opp for våre intervjuer her.Vår første helg sammen med Malin og hennes lille familie, regi, fotograf og vår vakre medspiller i filmen, May Irene Wikeby ble en fin og produktiv helg med god stemning. At denne dokumentaren har fått en gruppe mennesker som passer godt sammen er vi veldig glade for, og vil være viktig videre fremover.

Vårt intervju med May Irene Wikeby skulle være vår hovedsekvens denne helgen. Vi kjørte en times langt intervju med henne med temaet regresjon på agendaen. Som vi tidligere har nevnt, vil det for Malin, være regresjon som kommer til å bli det mest spennende og kanskje mest overraskende momentet i løpet av de kommende opptakene til filmen.

May Irene WikebyMange mennesker kjenner ikke til hva regresjon er, selv om det blir mer og mer kjent for tiden. Derfor ønsker vi å dele dette intervjuet med publikum, uten å måtte støtte filmen med donasjoner. Vi ønsker jo at denne dokumentaren skal være en opplysende og tankevekkende film for alle som ser den, og vi har lyst til å vise litt om hva som kommer videre i produksjonen.

Filmen og intervjuet etter helgen er nå under klipping, og vil være tilgjengelig på våre websider når denne er klar. Vil du hjelpe oss videre?

Del dette med en venn, og legg deg selv til vår mailingliste på toppen til høyre. Så får du en oppdatering fra oss når filmen er klar. Vi trenger også videre donasjoner for å komme i mål, så hjelp oss med donasjer! Ikke minst, likes og mange delinger på Facebook er kjempebra!

Følg med oss videre!

Sjekk også vår nye fotoblogg for produksjonen

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply