Et eksempel på tidligere liv

Cameron (The boy who lived before)I forbindelse med vårt innhold i dokumentaren Energiarbeid, vil vi her tipse om en annen interessant dokumentar som tidligere har vært vist flere ganger på TV. For noe av Malin sitt ønske underveis i vår film er å finne mer ut av seg selv, og vil derfor gjennomgå flere regresjoner til tidligere liv for å se hva som kommer frem. Mange mennesker har nemlig sterke fornemmelser til tidligere liv, slik som denne lille gutten i dokumentaren vi tipser om her.

Det er fortsatt nytt for mange mennesker å tenke at vi har hatt et tidligere liv. Men fler og fler innser dette og sier, «noe er det». Men hva skal man si til små barn som snakker detaljert om sine tidligere liv? Og når historiene viser seg å være korekte? Fra gamle fastsittende overbevisninger, religion, dogmer og annen bestemt lærdom menneskene ikke klarer å komme seg ut av, sitter begrensningene i ny lærdom for hva vi mennesker virkelig er, hvor vi kommer fra og hensikten med livene våre. Det er ofte da komplikasjoner og frustrasjoner oppstår, som over tid kan slå ut i sinne, sykdom eller psykiske plager.

Vi anbefaler å se denne dokumentaren som har blitt veldig kjent, om en liten gutt fra Glasgow i Skottland. Helt fra han var liten og kunne prate har han snakket om familien sin fra sitt tidligere liv, den virkelig mammaen. Som han savner…

 

Tags:

Kommentarer er lukket.