Forlenging av sluttdato for crowdfunding perioden

Vi nærmer oss slutten på vår innledende testperiode for å bidra med donasjoner til vårt dokumentarprosjekt. Vår opprinnelige sluttdato for “crowdfundingen” ble satt til 11. april da vi først gikk i gang med prosjektet og åpnet websidene med funding-systemet. At dette kunne bli flyttet var vi klar over, og vi ser nå at vi fint kan og bør forlenge donasjonsperioden noe frem i tid.

Ideen til denne filmen, og startfasen for prosjektet begynte i Oktober i fjor (2012). Selve den virkelige iverksettingen for det mer praktiske arbeidet i filmen startet ikke før i januar i år, så vi har hatt en veldig kort fartstid på vår hovedkanal for promotering av filmen, som er våre websider. Det er to viktige momenter som gjør at vi nå flytter frem datoen for avslutning av donasjonsperioden.

Praktiske og relasjonsmessige forhold

Tidligere har vi skrevet om og gjort tilkjenne litt av Malins opplevelse og følelser rundt denne filmen. Det har vært en periode hvor vi har måttet ta ting rolig og bruke tid. Og det har vært relasjonsmessige forhold som vi har sagt må være på plass, og som Malin har ønsket skal være riktig tilrettelagt før vi går mer åpent ut om filmen. En nyhetsmail om dette kom ut for ikke så lenge siden til våre supportere.

Dette har tatt litt tid, mer en ønsket. Men hele teamet, og selvfølgelig i respekt for Malin, har vi fra starten av vært enige om at dette ikke skal være et stressprosjekt og at vi lar prosessen legge seg til rette i et naturlig forløp.

Vi føler vi har kommet til det punket for ca. 3 uker siden. Og det er derfor vi nå går i gang med mer åpen og full promotering av filmen. Dette er også grunnen til at vi først nå føler vi er ordentlig i gang, og trenger en forlenget periode.

Et crowdfunding prosjekt tar tid.

Vi var klar over at den opprinnelige datoen vi satt som sluttdato ga oss en kort periode. Men vi gjorde et forsøk. Egentlig går et typisk crowdfunding prosjekt over mye lengre tid, med mer ressurser på promotering av prosjektet.

[project_percentage_bar product=”1″]

 

Så når vi nå setter en ny dato for avslutning av donasjonsfinansieringen av prosjektet, går vi på en måte i gang på nytt, og mer aktiv slik vi ønsket første gangen.

Frem til nå, takker vi ALLE som har støttet oss på alle måter så langt i prosjektet. Og ønsker å fremheve at det er dere som har gjort arbeidet og ikke minst intervjuene i Oslo mulige for oss. Resultatet av det er underveis.

[project_widget_buy_button product=”1″]

Tags:

Kommentarer er lukket.