Malin’s første opptak i Oslo

Vi nærmer oss våre først opptak til dokumentaren. Dette vil være når Malin skal inn til regresjonsterapi. Andre uken i Mai reiser vi til Oslo for å være tilstede med henne under hennes første regresjonstime.

Tidligere har vi gjort et intervju i Oslo, nettopp om regresjon og tidligere liv. Og selve intervjuet er nå ferdig klippet. Men vi har fått tilgang og tillatelse til å inkludere lydopptak fra to tidligere regresjoner som er gjort hos regresjonsterapeut May Irene Wikeby, som også Malin skal besøke. Disse høres nå gjennom, for å klippes til og inkluderes i intervjuet.

Nå som vi skal i gang med nye opptak, og da for selve historien til dokumentaren, trenger vi videre støtte fra publikum. Deres bidrag har hjulpet oss godt på vei så langt. Nå skal vi videre, og MANGE små beløp fra en stor gruppe mennesker vil gi oss muligheten til å komme videre. Tenk på om vår Level på 150,- er passende, eller et høyere nivå om du virkelig ønsker å bidra, og mener vi gjør noe viktig med denne filmen.

Vi ønsker å se flere medprodusenter i krediteringen for denne produksjonen, så vurder din donasjon i dag, og del gjerne våre linker videre til venner og bekjente.

Vi har jo kommet godt i gang! :-)

[project_widget_buy_button product=”1″]

[project_percentage_bar product=”1″]

 

Kommentarer er lukket.