Sjekk din spam mappe for dokumentarens mailer

Vi kommer med et lite tips i forbindelse med våre mailutsendinger. Vi har mottatt noen få tilbakemeldinger om at noen mottakere av våre informasjonsmailer for filmen havner i en spam mappe. Dette er jo et klassisk problem, og er noe hver og enkelt må sjekke opp i selv.

Det er ikke sikkert dette er noe stort problem, men vi tenker at det kan være greit å informere om dette da ikke alle tenker over det. De forskjellige mailprogrammene fungerer ulikt, og vi kan ikke ta en opplæring på hver og enkelt av disse her. Men generelt sett er det enkleste å legge til vår e-mail adresse som kontakt, eller “safe-list” i programmet ditt. Dette gjelder også for web-basert e-mail slik som Hotmail og Google. Det beste vil da være å godkjenne Energiarbeid.org domenet som OK.

Visst noen av våre supportere og mottakere av informasjonsmail føler de savner å høre fra oss, eller hadde forventet å se en mail allerede, kan det være lurt å sjekke spam mappen din.

Visst du ikke får noen mail fra oss med oppdateringer og informasjon om filmen, kan du legge deg til vår blogg-mail liste. Ønsker du mer innsikt i produksjonen og behind-the-scenes video og bilder, håper vi du vil støtte produsjonen videre fremover. Dette kan du gjøre ved å gå her:

 

Tags:

Kommentarer er lukket.