Dokumentarens første opptak i Oslo

Lydmann, fotograf og regi helt forranVi er tilbake fra Oslo etter våre første opptak for dokumentaren “Energiarbeid”. Dette gikk fint, og vi hadde en god arbeidsflyt med en godt sammensatt gjeng. Opplevelsen av de første opptakene ble nok noe mer intens og dramatisk enn ventet på forhånd.

Som vi tidligere har nevnt ønsker “Malin”, som denne filmen handler om, å gå gjennom regresjonsterapi for å kanskje få litt innsikt og forståelse i hennes eget liv. Opplevelser, følelser og koblingen til personer og de forskjellige relasjoner i dette livet er noe man kan få svar på i regresjon. Og dette var temaet denne gangen i Oslo. “Malin” har nå hatt sin første regresjon.

Behind the scenes

Alle som har støttet produksjonen så langt med sine donasjoner vil motta en mail om noen dager med litt innblikk i filmingen i Oslo og hvordan denne regresjonen gikk. Føler du for å hjelpe denne dokumentaren videre, motta noen av våre goder på Level 1-7 og bli en av medvirkerene til denne filmen, gjøres dette via “crowdfunding”. Publikumsstøtte… 

Nye bloggfoto

Vi har oppdatert vår bloggfoto seksjon på våre websider med noen nye bilder etter innspillingen i Oslo de siste dagene. Del gjerne bilder videre til venner og bekjente! Vi er sikker på du kjenner noen som er interessert :)

Takk til våre supportere så langt!

Vi ønsker å takke alle som har støttet filmen så langt i produksjonen. Det er dere som har gjort det mulig for oss å komme i gang med opptakene i Oslo. Vi følger dere opp med en ny mail kommende mandag.

 

Tags:

Kommentarer er lukket.