Hva er regresjonsterapi?

-et intervju med May Irene Wikeby

Som vi tidligere har nevnt ønsker “Malin”, som denne filmen handler om, å gå gjennom regresjonsterapi for å kanskje få litt innsikt og forståelse i hennes eget liv. Opplevelser, følelser og koblingen til personer og de forskjellige relasjoner i dette livet er noe man kan få svar på i regresjon. Men hva er regresjonsterapi?

Vi har gjort et intervju med regresjonsterapeut May Irene Wikeby og spurt, Hva er regresjonsterapi? Mange er fortsatt ukjent med dette, selv om vi kanskje har hørt om tidligere liv og inkarnasjon. Vi får høre eksempler på regresjoner og hva som kan skje når man finner svar på detaljer i tidligere liv.

Mot slutten av filmen vil vi også få høre lydopptak fra en reel regresjon til en kvinne i Oslo. Hun opplever seg selv som en maktsyk hersker, som blir tatt av dage av sine egne. Hun beskriver dødsøyeblikket og får etterhvert innsikt og svar på hvorfor hun skulle leve nettopp dette livet.

Vi håper at dette intervjuet både gir litt innsikt og får frem hva vi jobber med i denne dokumentaren. Vi håper det vil inspirere publikum til å både støtte produksjonen videre, og kanskje få litt ny forståelse for noe av det vi kaller livets mysterier. Om vi har levd før…

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply