Filming av intervju på en kafé

Filming av intervju på en kaféVi tenkte en stund på hvor vi kunne finne en passende og koselig krok til filming av intervju med vår hovedkarakter i denne dokumentaren. Helt til vi en dag satt på en kafé, og tenkte likt. Tanken var å kjøre intervjuene på nettopp her, i et hjørne på kafeen.

Gjennom denne filmen ønsker vi å høre Malin selv fortelle hennes egen historie. Derfor har vi en del intervju sekvenser som blir filmet på en fast location, som vi kaller det. Og hvor ville en slik plass være den mest egnede for både historien og personen i dokumentaren? Jeg som sitter med regi av filmen ønsket hele tiden en “lun” plass hvor Malin ville føle seg tilrette og som ville passe med hennes personlighet.

Filming av intervju på en kaféGanske ofte blir det å sitte på kafeer når vi jobber med temaer, detaljer og historien til denne filmen. Og vi har våre faste plasser. Og rett som det var endte dette med at vi valgte å bruke en favorittplass, en lokal kafé i Grimstad. Vi takker daglig leders gjestfrihet for å la oss bruke et av deres koselige hjørner på Café Ibsen. Vi lover å ikke lage noe bråk…

Vårt første intervju er gjort foran kamera denne uken. Malins historie kommer gradvis frem og flettes etterhvert inn i filmens historie.

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply