Filmopptak i Arendal sentrum

Opptak på butikken Harmoni i ArendalOnsdag 30. oktober gjorde vi nye filmopptak i Arendal sentrum. I lokalene til butikken Harmoni filmet vi noen scener som senere vil være introduksjonen i dokumentaren.

Harmoni er en koslig butikk på Tyholmen i Arendal sentrum med et stort og spennende utvalg av alternative bøker, filmer, stemningsfulle pyntegjenstander samt stener og krystaller. De har også mange andre unike produkter du vanligvis ikke finner i andre butikker. Og i denne stemningsfulle og koslige butikken er det Malin, i vår dokumentar, tar imot og hjelper mennesker som søker henne.

Vi skal mest sannsynlig ha flere scener her, og i den anledning er vi ute etter personer som har et ønske eller tenker at en slik type behandling som Malin tilbyr kan være noe som vil hjelpe deg, og samtidig ønsker å være et eksempel for dette noen sekunder i denne dokumentaren. Vi skal ikke ha en rekonstruksjon, men få muligheten til å være tilstede med en person som ønsker en behandling og å ta del i din opplevelse av dette.

Ta kontakt med oss om du føler dette er noe for deg og er en mulighet du kan være med på. Vi tar en samtale om filmen og disse scenene før vi går i gang.

Vi takker Nina på Harmoni som gir oss tilgang til å invadere med utstyr, crew og nye planer. Og Elin, som tilfeldigvis var i butikklokalet den dagen uten å være kamerasky.

 

Om noen dager sender vi ut en ny videoblogg, denne gang en litt annerledes video en tidligere. Og, du kan fortsatt ta del i produksjonen ved å støtte oss med et passende beløp. Vi har nå åpnet for fritt beløp på vår sponsorside.

Vi takker for at du deler dette videre ved å Like og bruke Facebook Send knappen under.

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply