Bidra i produksjonen

Deg selv som medskaper

For å kunne fullføre denne filmen, og ha mulighet til å fortelle denne historien som vi vet vil berøre mange mennesker, trenger vi din hjelp og støtte. Vi ønsker at du som privatperson skal få mulighet til å bidra, og være med på å fullføre et dokumentarisk filmprosjekt i Norge. Nettopp fordi vi vet mange vil kjenne seg igjen. Eller at du selv er en av de mange som kjenner et menneske som lever i en tilsvarende situasjon slik karakteren i vår film gjør. Mye av hjelpen fra deg vil være å spre informasjon om denne filmen til venner og kjente, og til de du kjenner som du tenker kanskje kunne trenge å høre om denne historien.

Vi har en stund vært og er fortsatt på vei inn i en tid for store endringer og kraftige forandringer på planeten. En ting er å følge med i media på hva som skjer, men de som gjør litt hjemmelekse selv og følger sitt indre på de små følelsene merker at “noe skjer”. Disse endringene skjer uansett om man har en innsikt i dette eller ikke, og også om man er bevisst på det eller ikke. Det er ikke verdens undergang, men en overgang til en Ny Tid. Og hva er det som skaper vår verden? Det er oss mennesker, individuelt og kollektivt. Derfor ser vi at dette vil være en viktig film som viser et av mange eksempler på de endringene som gradvis skjer over flere år, og som nå topper seg litt dette året. Endringene i oss mennesker er kommet for å bli. Stikkordet er kjærlighet.

Oppnådd crowdfunding så langt: [project_percentage_bar product=”1″]
Antall medskapere:  [project_Users product=”1″]

En annen grunn til at vi ønsker deg som privatperson for støtte av filmen, er for at vi skal kunne fullføre hele prosjektet på vår måte. Vi ønsker ikke å bruke tid på å søke støtte fra offentlige instanser eller måtte forholde oss til de prosessene eller kravene som måtte stilles. Det skal være en dokumentarfilm som vi ønsker skal være støttet av folket, og ikke av en ordning  eller instans.

Du som leser dette har nå mulighet til å være med i produksjonen av denne filmen fra ditt ståsted. Vi ønsker at dette skal være den viktigste grunnen til at du ønsker å være med oss, fordi du har en følelse for filmens historie og budskap. Men vi vil gjerne også inkludere deg og gi noe tilbake i en form som er mulig for oss i forhold til prosjektets art. Les gjennom våre varierte nivåer før du velger ett å bidra på.

Regi og produksjons-team takker enormt for at du har kommet så langt som å lese dette, og vil følge deg opp med informasjon og godsaker ut ifra hvilket nivå du velger.

Betalingmåte

Du støtter filmprosjektet ved å klikke den grønne knappen til høyre, “Support the Project”. Vårt funding-system er integrert med PayPal, som er verdensleder på internett betalinger. Derfor benytter vi denne løsningen som er velkjent og sikker. Når du registrerer deg, spør vi ikke om annet en Fornavn og Email. De øvrige feltene er frivillig. Vi trenger også ditt mobilnr. om du velger Level 6 eller 7. Betalingen hos PayPal gjennomføres som i en vanlig nettbutikk. Du trenger ingen PayPal konto for å gjøre dette. Slik er prosedyren:

  1. Fyll inn din kontakt info og velg ønsket Level
  2. Du blir automatisk videresendt til PayPal
  3. Fullført betaling sender deg automatisk tilbake til denne siden
Les gjerne også vår FAQ om du har spørsmål.

Produksjonsteam

Vi presenterer her crew som nå allerede er aktiv på produksjonen. Senere gir vi litt mer innsikt i fremgang og bak-kamera innblikk. Flere av disse har jobbet mye med film tidligere. Teamet er satt sammen for å ha en produksjons-gjeng med god “spirit” under opptaksdagene.

  • Manus og Regi, Johnny Helleland (MotionEffect)
  • Foto, Tarald Aaby (NRK/TV2)
  • Produksjons Assistent, Elén Støyva
  • Lyd, Ole Hval
  • Musikk, Håvard Abusland
  • Funding administrativt, Laila Dyve
  • Webredigering, Thomas Lund

Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på.

[project_image product=”1″]