Pitch

Helt siden hun var en liten jente har “Malin” vært stille og sjenert. Det beste selskap for “Malin” var dyrene og naturen. All den tiden hun brukte på dyrene og i naturen var hun stort sett alene. Hun er en rolig dame, en god venn, en god mor og ellers et menneske som alle andre. Eller? Hun har spesielt god kontakt med mennesker og dyr, og hun har også evnen til å se og føle andre menneskers energi og stemning. Dette er en naturlig egenskap hun er vant med og noe hun liker å benytte seg av, for å kunne hjelpe og guide andre mennesker til en bedre helse og trygghet i seg selv. Hun er bevisst på balansen i naturen, enheten i det fysiske, det spirituelle og alt levende.

Men oppveksten og årene med disse egenskapene og hennes kjærlige holdning til mennesker, dyr og natur har ikke vært en lett vei. Hennes urokkelige ensomhetsfølelse har alltid vært der. Det er noe som mangler, det er noe som skal skje. Det er vanskelig når selv de rundt henne  ikke tar henne seriøst.

Dette er en film om et eksempel på menneskets sanne natur, kjærlighet og egenskaper. Men også om det å være ensom og alene med sin sinnsikt, forståelse og evner. Men nå er tiden inne til å bryte fri, og stå for den man virkelig er!

Historien vi forteller i denne dokumentaren viser en type menneske som nå fortjener å få mer synlighet, respekt og bli tatt alvorlig for sin forståelse av kropp, sinn og energi. Og at vi mennesker er mer en det vi har blitt opplært til å tro. Det bør være slutt på at de må gå stille i dørene, stå med lua i handa når de forteller om seg selv, sine opplevelser eller synet på livet. La de heller bli æret for å bringe verden og jorden ny innsikt.

Les mer utfyllende om filmen her

Vi trenger Din hjelp til å fullføre filmen.