Spørsmål & Svar

Vi tenker at det kan komme noen spørsmål underveis, og da tar vi for oss noen av de mest sannsynlige her. Utover dette kan du ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema.

Når vil denne filmen bli vist?

En nøyaktig visningsdato er foreløpig usikker, og er avhengig at produksjonens fremgang og støtte. Målet vårt var  våren 2013, slutten av Mai. Men som vi har skrevet om under Meldinger, var dette en veldig kort dato for et crowdfundingprosjekt til en film. Det er også en del familierelasjoner som vi har måttet legge til rette for “Malin”, for å komme videre. Dette utsatte progresjonen en del.

Vi noterer også at under denne produksjonen jobbes det med og legge til rette for en ny og mer omfattende dokumentar om tema.

Hvor vil denne filmen bli vist?

Målet er TV kanalene i Norge. Hvilke kanaler sier vi ikke noe om foreløpig. Filmen vil også ha en premiere på kino i Arendal, i tillegg til å komme ut på DVD til en gruppe mennesker. Over tid er planen å distribuere denne filmen på internett for fri tilgang. Det kan være at vi også går for et par festivaler om vi blir enige om det.

Er produksjonen i gang?

Yes, produksjonen er i full gang. Men selve opptaksdagene har ikke startet for fullt ennå. Det er fordi vi er avhengig av Deg vakre menneske!

Hva skjer med donasjonene/finansieringen om produksjonen ikke fullføres?

Dette er ikke noe alternativ. Denne filmen skal fullføres og gjøres tilgjengelig for alle, om vi måtte pante tomflasker og grine oss gjennom produksjonen. Vi er en gruppe filmskapere som har muligheten til å fullføre en film. Men vi ønsker å gjøre dette i et ordentlig format. Det blir en film, men uten støtte fra dere får vi ikke et TV format, det blir veldig begrenset hvor vi kan gjøre opptak, utstyr til produksjonen og promotering av filmen. En produksjon koster, selv om vi gjør dette arbeidet mye av egeninnsats.

Vi gjør det beste ut av det vi mottar, og fullfører etter beste evne.

Når mottar jeg godene for Level-nivået jeg velger?

Dette er også litt avhengig av produksjonens og støttens fremdrift. Men først og fremst vil alle medskapere av filmen få full oppfølgning helt i starten, vi er jo allerede i gang. Typisk Bak-kamera innsikt mottas på mail så fort produksjonen er kommet i gang. Invitasjoner, Postere og slike detaljer vil bli sendt ut så fort filmen er ferdig, og vi har datoer klare for diverse eventer. Vil vil uansett følge opp mottakere på mail slik at du har full oversikt.

Viktig! For de av våre bidragsytere som velger nivå 5 og opp, og som ønsker kreditering ber vi om at du fyller ut hele registreringsskjemaet.

Kan man donere mer enn 5000,- ?

Javisst! Alle beløp mottas med stor takknemlighet, både små og store! For innbetalinger over kr. 5000,- kan du fortsatt bruke PayPal. Du logger inn på din PayPal konto, og velger Transfer Money. Send da din betaling til post@energiarbeid.org, og velg ditt ønsket beløp.

Vi kan også motta innbetaling direkte til bankkonto ved betalinger over kr. 5000,- I så tilfelle ber vi deg om å kontakte oss.

Kan man donere penger anonymt?

Ja, det er fullt mulig å gi en anonym donasjon. Du kan velge å være delvis anonym, når du benytter vår crowdfunding funksjon vil du kun bli bedt om å oppgi ditt fornavn og e-post, du vil da fremdeles motta våre goder ut i fra det nivået du har valgt men ingen synlig kreditering. Du kan også velge å være helt anonym. I så fall ber vi deg om å kontakte oss.

Hvilken betalingsmåte brukes?

Du støtter filmprosjektet ved å klikke den grønne knappen til høyre, “Support the Project”. Vårt funding-system er integrert med PayPal, som er verdensleder på internett betalinger. Derfor benytter vi denne løsningen som er velkjent og sikker. Når du registrerer deg, spør vi ikke om annet en Fornavn og Email. De øvrige feltene er frivillig. Dersom du velger Level 5-8 trenger vi også ditt telefonnummer. Betalingen hos PayPal gjennomføres som i en vanlig nettbutikk. Du trenger ingen PayPal konto for å gjøre dette. Slik er prosedyren:

  1. Fyll inn din kontakt info og velg ønsket Level
  2. Du blir automatisk videresendt til PayPal
  3. Fullført betaling sender deg automatisk tilbake til denne siden